/*

Vinreol filter

Vægmoduler
Gulvmoduler
Overmoduler

Overflade filter

Palisander
Beton dekor
Kør cursoren over elementerne for at se dem med lys i. Lyset er varmt og orange til palisander og køligt og blåt i vinreolerne i beton.

Overmoduler

Overreolen er et elegant og velproportioneret vinskab. Den stilles ovenpå gulvreolen, hvilket giver en totalhøjde på 2 meter. Det flotte design kombineret med lys bag flaskerne giver en utrolig hyggelig og stemningsfyldt belysning af vinflaskerne. De forskellige inddelinger i overreolerne rummer mellem 24 og 72 flasker vin. Vinreolerne bliver leveret samlet med de respektive indsatse monteret, hvorfor det er vigtigt at udsøge sig det, som man har brug for. Der er også mulighed for at vælge til bredde-tilpasningsmodul, hvilket giver mulighed for at fylde en væg op med vinreoler. Der kan pt. vælges mellem olieret palisander og beton dekor. Alle priser er inkl. moms.

Vægmoduler

Den væghængte reol er ’overreolen’ suppleret med et ophængsbeslag, som hægtes på en metalskinne, der er fastgjort på væggen. Det elegante design kombineret med den eksklusive overflade og lys bag flaskerne giver en utrolig hyggelig og stemningsfyldt belysning af vinflaskerne. De forskellige inddelinger i overreolerne rummer mellem 24 og 72 flasker vin. Vinreolerne leveres samlet med de respektive indsatse monteret, hvorfor det er vigtigt at udsøge sig præcist det, som man har brug for. Der er også mulighed for at vælge et bredde-tilpasningsmodul. Dette modul giver mulighed for at fylde en væg op med vinreoler i hele bredden. Der kan pt. vælges mellem olieret palisander og beton dekor. Alle priser er inkl. moms.

Gulvmoduler

Gulvreolen er et underskab med mulighed for en masse funktionalitet. Den har integreret sokkel, hvor man får adgang til stillefunktionen ved at fjerne den nederste hylde. Det nederste rum er det modulære rum, hvor man kan benytte alle de forskellige indsatsmoduler fra overreolen. Konstruktionen foroven i skabet er fast og giver plads til magnum-flasker og andre specielle flasker. Rummet midt i skabet kan enten benyttes til magnumflasker, vinkasser, e.l. Alternativt kan der monteres en massivtræsskuffe i egetræ med 4 rum - 2 til vin. Skuffen åbner med push-to-open. Eller der kan monteres en udtrækshylde, som kan benyttes som anretterbord, til prøvesmagning, e.l. De forskellige inddelinger i overreolerne rummer mellem 50 og 85 flasker vin. Ovenpå gulvreolen kan overreolerne placeres. Gulvreolen leveres samlet med de respektive indsatse monteret, hvorfor det er vigtigt at udsøge sig præcist det, som man har brug for. Den findes også som et bredde-tilpasningsmodul, hvilket giver mulighed for at fylde en væg op med vinreoler i hele bredden. Der kan pt. vælges mellem olieret palisander og beton dekor. Alle priser er inkl. moms.