/*

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Vinreoler by OMANN drives af Omann Aps og har følgende formelle oplysninger:

Omann ApS
att. Vinreoler by OMANN
Chr. Nielsens Vej 6
DK-8700 Horsens

Tlf.: 7580 5155
CVR: 34890560
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Aftaler:

Alle kan indgå aftaler med Omann Aps. Alle aftaler indgås på dansk. Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer og ordrer, medmindre anden skriftlig aftale foreligger. Specielle betingelser fra købers side, specificeret i købers ordre, er ikke bindende for Omann Aps, medmindre Omann Aps har erklæret sig indforstået med nævnte specielle vilkår. Når du har bestilt og angivet betalingsoplysninger, vil du modtage en ordrebekræftelse, som du bedes printe og gemme. Såfremt du gerne vil have en ny ordrebekræftelse, bedes du henvende dig via e-mail til vores kundeservice eller via vores kontaktformular >>>

Sådan bestiller du:

En bestilling hos Vinreoler by OMANN på vinreoler.omann.dk foregår ved, at du trykker på knappen 'Læg i kurv' ved de ønskede varer. Derefter trykker du ”Gå til kassen”. Derfra trykker du ”Videre” og kommer til en side, hvor du skal indtaste dine kontaktoplysninger. Her indtaster du navn, adresse, post.nr., by, e-mail og telefonnummer. Her skal du også godkende vores forretningsbetingelser.

Til sidst trykker du ”Gennemfør betaling”, og din bestilling er hermed afgivet. Når du trykker ”Gennemfør betaling” i betalingsvinduet, er du forpligtet til at betale, og din ordre er således lagt med betalingsforpligtelse.

Priser og betaling:

Du kan bestille dine varer online og betale med følgende kort: Dankort, Visa, Master Card.

Omann Aps forbeholder sig ret til at regulere priserne på hjemmesiden i tilfælde af kursændringer, materialeprisstigninger, ændringer i arbejdslønninger, statsindgreb eller andre forhold, som ligger uden for Omann Aps’ indflydelse.

Alle priser på vinreoler.omann.dk er inkl. moms. Betalingen vil fremgå på din konto som Omann Aps, da det er vores firmanavn.

Ordrebekræftelse:

Alle ordrer bekræftes automatisk per e-mail, og leveringstiden vil herefter være ca. 3-4 uger. (Der tages dog forbehold for force majeure, som kan forsinke din ordre)

Produktændringer:

Omann Aps forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer i sine produkter, såfremt dette kan ske uden at ændre aftalte tekniske specifikationer. Dette gælder også allerede bestilte produkter.

Levering:

De internationale regler for levering af handelsklausuler "Incoterms 2010" gælder for de handelsudtryk, der anvendes i nærværende leveringsbetingelser. Vi afsender hovedsagelig om mandagen og Omann Aps træffer beslutning om forsendelsesmåden for varerne, medmindre kunden har valgt selv at hente varerne hos Omann Aps. Vi benytter typisk en møbeltransportør, som ved, hvordan man håndterer møbler. Vi henviser i øvrigt til vores fragt- og leveringsbetingelser.

Omann Aps er uden ansvar for forsinkelser eller hindringer, der skyldes forhold, der unddrager sig Omann Aps’ indflydelse og kontrol, herunder også forsinkede leverancer fra underleverandører. De opgivne leveringstider er ab fabrik og er skønsmæssigt ansat og overholdes, så vidt det overhovedet er muligt, men Omann Aps påtager sig intet ansvar for en eventuel forsinkelse, og en sådan giver ikke køberen ret til at hæve købet, medmindre forsinkelsen overskrider 4 uger. Opgivne leveringstider gælder med forbehold over for andre ordrer, der kommer ind inden accept.

Force Majeure:

Skulle leveringen være forhindret på grund af force majeure, fritager det Omann Aps for ethvert ansvar, og Omann Aps forbeholder sig ret til helt eller delvis at annullere aftalen, eller udskyde leveringen med den af forhindringen forårsagede forsinkelse udover den i aftalen fastsatte leveringsfrist. Under force majeure henhører bl.a. arbejdskonflikter, krig eller militærindkaldelse, hacking af computere, blokade, afspærringer, politiske uroligheder, statsindgriben af hvilken som helst art, mangel på drivkraftmiddel eller omstændigheder i øvrigt, som ligger uden for Omann Aps’ kontrol, og som påvirker Omann Aps’ muligheder for at opfylde sine leveringsforpligtelser.

Reklamation og garanti:

Ifølge danske købelov har du som forbruger to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget - dog ikke at forveksle med garanti, som stadigvæk kun er 1 år gældende fra den dag, du modtog varen fra os.

Når vi modtager varen fra dig, sender vi en mail til dig om den videre proces.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi ombytter så vidt muligt defekte varer til et nyt produkt, så du får, hvad du oprindeligt bestilte - men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris, hvis vi ikke har mulighed for at ombytte den.Ønsker du at reklamere over et produkt, SKAL Omann Aps kontaktes, inden du sender retur, så den kan returneres via vores logistikaftaler. Du skal således ikke betale for fragten - og vil heller ikke kunne blive kompenseret, hvis du selv har indsendt varen. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage.

Vær opmærksom på, at en reklamationssag kan tage op til 14 dage.

Returnering:

Som privatperson har du to års reklamationsret, som gælder fra den dag, du modtager dine varer. Varerne skal returneres i original beskyttende emballage.

Før vi kan håndtere din returnering, garantisag eller reklamation, er det nødvendigt, at du kontakter vores kundeservice og forklarer din problemstilling - derefter vil vi tage stilling til, om du skal modtage et nyt produkt, tilbagesende det leverede, eller om det ikke er en sag, vi kan afhjælpe. Hvis du bliver bedt om at returnere dit produkt, er det meget vigtigt at du vedlægger en seddel i din returpakke, så vores pakkeri kan modtage og håndtere din sag hurtigt, effektivt og korrekt. Returnerede varer uden ordrenummer vil ikke blive ekspederet.

Returseddel >>

Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling. Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os.

OBS: Vi kan ikke garantere at du får pengene retur for en vare, før vi har beset varen i vores varemodtagelse. Hvis vi modtager en vare, som vi ikke accepterer (f.eks. fordi du selv er skyld defekten), vil vi tage kontakt til dig for at høre, om du vil modtage produktet retur.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav

Fortrydelsesret:

For at du kan fortryde dit køb, kræver det iflg. dansk købelov, at varen returneres i ”væsentlig samme stand og mængde”, og det vil altså være et skøn, vi foretager, når vi får varen retur. I praksis skal emballagen samt varen være i samme stand, som da du modtog den, så vi kan sælge varen til en anden kunde. Det vil normalt være tilfældet, når returvaren er pakket omhyggeligt ind og naturligvis ikke er brugt.

Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, at du modtager varen. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Meddelelsen kan gives på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten:
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
- Produkter, som er specialtilrettet til dine ønsker, såsom tilpasningsmodulerne.

Varens stand, når du sender den retur:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal du udfylde denne returseddel

Returseddel >>

Og returnere varen til:

Omann ApS
att. Vinreoler by OMANN
Chr. Nielsens Vej 6
DK-8700 Horsens


(Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for, at du har returneret pakken)

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Når du har returneret varen, sender vi dig en mail med information om den videre proces.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Konkurrencebetingelser:

Vi kører løbende konkurrencer og gratis gaver som en del af vores nyhedsbrev. Hvis du i konkurrenceperioden ønsker at deltage, så skriv en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Log-statistik, fortrolighed og persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Omann Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos Omann Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Log-statistik og fortrolighed
Vi anvender log-statistik med det formål at kunne genskabe ordrefejl. Vores system er desværre ikke ufejlbarligt, og der sker fejl, og derfor anvender vi log-statistik til at kunne gendanne fejlordre. Omann Aps er meget opmærksomme på at forhindre al misbrug af informationer og samtidig yde den bedst mulige service til vore kunder:

  • Vi videregiver ikke data til tredjepart.
  • Vi sender ikke informationer fra tredjepart til vores kunder.
  • Som kunde kan du til enhver tid kontakte os for blive fjernet fra mailinglister eller helt at blive fjernet fra vores databaser. Du skal blot sende en e-mail eller kontakte os på anden vis.

Vi respekterer vore kunders ret til privatliv og tager dette meget alvorligt. Vi har interne retningslinjer, som sikrer at vores kunders privatliv ikke bliver krænket. Oplysningerne opbevares ikke krypteret, og de transmitteres heller ikke i krypteret form. I forbindelse med at du handler på vores websites, accepterer du derfor, at vi har mulighed for at slå disse persondata op via din e-mailadresse eller telefonnummer i vores system. Det betyder, at disse persondata er offentligt tilgængelige i vores virksomhed og kan slås op, såfremt man har adgang til din e-mailadresse eller telefonnummer. Ønsker du at slette disse persondata, bedes du kontakte vores kundeservice, som kan fjerne dine persondata.

Kreditkortoplysninger krypteres naturligvis, og vi lagrer ikke dine kreditkortoplysninger. Såfremt du indtaster din e-mailadresse eller dit mobiltelefonnummer, så accepterer du, at vi kan kontakte dig per mail eller SMS med informationer om din ordre.

Du accepterer vores persondatapolitik, når du benytter denne hjemmeside og herunder brugen af cookies.

Elektronisk kommunikation:

Din email adresse bruges til at kunne identificere dig i vores systemer. Vi bruger også adressen til at skrive til dig vedrørende dit køb, din levering. Desuden har du mulighed for at modtage vores nyhedsbrev.

Du kan til enhver tid framelde dig vort nyhedsbrev ved at trykke "afmeld" i bunden af mailen, ligesom du ved afgivelse af oplysningerne har muligheden for at takke nej til nyhedsmailen. I dette tilfælde vil vi kun sende mails, som direkte vedrører din ordre. Vi vil kommunikere med dig gennem e-mails, sms eller ved opslag på dette website.

Din konto:

Som bruger af dette website, er du selv forpligtet til at opretholde fortroligheden omkring din konto og password gennem begrænset adgang til din computer, og du accepterer ansvaret for alle hændelser, der måtte forekomme under din konto. Omann Aps forbeholder sig retten til, ved misbrug, at nægte ydelser, lukke konti, fjerne eller rette indhold, eller annullere ordrer uden varsel.

Anmeldelser, kommentarer, kommunikation og andet indhold:

Besøgende må tilføje anmeldelser, kommentarer og andet indhold og sende forslag, ideer, kommentarer, spørgsmål, og anden information, så længe indholdet ikke er ulovligt, pornografisk, truende, overtræder "privatlivets fred", overtræder andres rettigheder eller på anden vis er injurierende mod tredje person eller gruppe, og ikke består af eller indeholder software virus, politisk propaganda eller kommerciel reklame. Du må ikke bruge falsk e-mail adresse, udgive dig for at være en anden person, firma eller forening. Omann Aps forbeholder sig retten (men ikke pligten) til at fjerne eller rette sådant indhold, men vi fører ikke regelmæssig kontrol af ovennævnte materiale. Såfremt du indtaster eller sender materiale, og medmindre vi angiver andet, giver du Omann Aps og non-exclusive, royalty-fri, vedvarende, uopsigelig, og fuld ret til at bruge, gengive, ændre, tilføje, offentliggøre, oversætte, skabe afledt materiale fra, distribuere, og vise dette indhold over hele verden på et vilkårligt media. Du giver Omann Aps retten at bruge det anvendte navn/synonym, hvis det ønskes. Du garanterer, at du ejer eller på anden vis har retten til det indhold, du videregiver; at indholdet er præcist; og at brugen af indholdet fra dig ikke overtræder dette og ikke vil forvolde skade til nogen person eller gruppe; og at du vil fritage Omann Aps for alle krav rejst, som konsekvens af indhold indsendt af dig.

Omann Aps har ret, men ikke forpligtigelse, til at overvåge, rette eller fjerne enhver aktivitet eller indhold. Omann Aps kan ikke holdes ansvarlig og påtager sig intet ansvar for materiale indsendt af dig eller 3. person.

Ejendomsret:

Du har risikoen for returforsendelser, indtil Omann Aps modtager varerne, og vi anbefaler derfor, at du benytter track & trace på dine returvarer - og husker kvitteringen for indleveringen.

Frasigelse og begrænsning af ansvar:

Dette website leveres af Omann Aps på en ”as is” og ”as available” basis. Omann Aps kan ikke gøres ansvarlig, utalt eller underforstået, for så vidt angår brugen af dette site og kan ikke gøres ansvarlig for information, indhold, materiale eller produkterne indeholdt på dette website, og du accepterer udtrykkeligt, at brugen af dette website er på egen risiko. Omann Aps kan ikke gøre ansvarlig for evt. skader af enhver art, der stammer fra brugen af dette website inklusiv men ikke begrænset til direkte, indirekte og tilfældigt afledte skader, virus eller skadelige komponenter.

Site politik, rettelser og automatiske informationer:

Vi modtager og opbevarer bestemte informationer hver gang du er i forbindelse med os. For eksempel, som mange andre, bruger vi "cookies", og vi modtager tekniske informationer, når din webbrowser besøger Vinreoler by OMANN. Vi forbeholder os retten til - til enhver tid - at ændre vores site, politikker og ovenstående retningslinjer.
Kreditkort sikkerhed: Vi gemmer ingen følsomme oplysninger på vores egen server. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø (SSL), og sendes i krypteret form videre til PBS. Når du betaler en ordre med kreditkort, får Omann Aps retten til at hæve beløbet, når vi afsender din ordre.

Kundeservice:

Du kan kontakte os på tlf.: 7580 5155, alle hverdage i tidsrummet 8.00 - 16.00, dog fredage 8.00 - 14.00 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Standardfortrydelsesformular
(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Omann ApS
att. Vinreoler by OMANN
Chr. Nielsens Vej 6
DK-8700 Horsens
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

______________________________________________________________________________

Bestilt den: _________________________ Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn:

_____________________________________________________________________<

Forbrugerens adresse:

___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________ Dato:_________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Tvistigheder:

Omann Aps har ret til at bestemme, om tvivlsspørgsmål af hvad art nævnes kan, som måtte opstå i forbindelse med denne aftale, skal afgøres ved voldgift eller domstol. I tilfælde af, at Omann Aps vælger at lade sagen afgøre ved voldgift, forpligter parterne sig til at underkaste sig afgørelse truffet af Dansk Ingeniørforenings voldgiftsret. Såfremt køberen har sit domicil i udlandet, skal voldgift afholdes i overensstemmelse med de af Det Internationale Handelskammer givne regler (ICC voldgift i København). Såfremt Omann Aps vælger retslig afgørelse, skal alle tvistigheder afgøres efter dansk ret ved Retten i Kolding.