/*

Garanti & returnering

Fortrydelsesret:

For at du kan fortryde dit køb, kræver det iflg. dansk købelov, at varen returneres i ”væsentlig samme stand og mængde”, og det vil altså være et skøn, vi foretager, når vi får varen retur. I praksis skal emballagen samt varen være i samme stand, som da du modtog den, så vi kan sælge varen til en anden kunde. Det vil normalt være tilfældet, når returvaren er pakket omhyggeligt ind og naturligvis ikke er brugt.

Din fortrydelsesret løber fra det tidspunkt, at du modtager varen.

Reklamation og garanti:

Ifølge danske købelov har du som forbruger to års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen - afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget - dog ikke at forveksle med garanti, som stadigvæk kun er 1 år gældende fra den dag, du modtog varen fra os.

Vi ombytter så vidt muligt defekte varer til et nyt produkt, så du får, hvad du oprindeligt bestilte - men vi forbeholder os retten til at afvikle en reklamation ved at udbetale varens købspris, hvis vi ikke har mulighed for at ombytte den.

Returnering:

Du har to års reklamationsret, som gælder fra den dag, du modtager dine varer. Varerne skal returneres i original beskyttende emballage.

Før vi kan håndtere din returnering, garantisag eller reklamation, er det nødvendigt, at du kontakter vores kundeservice og forklarer din problemstilling - derefter vil vi tage stilling til, om du skal modtage et nyt produkt, tilbagesende det leverede, eller om det ikke er en sag, vi kan afhjælpe. Hvis du bliver bedt om at returnere dit produkt, er det meget vigtigt at du vedlægger en seddel i din returpakke, så vores pakkeri kan modtage og håndtere din sag hurtigt, effektivt og korrekt. Returnerede varer uden ordrenummer vil ikke blive ekspederet.

Hvis produktet er i stykker, og du ønsker et nyt, skal du kontakte vores kundeservice, før du sender noget retur. Så hjælper vi med fragt og genbestilling. Husk at sende varerne forsvarligt pakket ind, da du er ansvarlig for, at de kommer sikkert retur til os.

OBS: Vi kan ikke garantere at du får pengene retur for en vare, før vi har beset varen i vores varemodtagelse. Hvis vi modtager en vare, som vi ikke accepterer (f.eks. fordi du selv er skyld defekten), vil vi tage kontakt til dig for at høre, om du vil modtage produktet retur.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.